Lönnbacken utbildning

Välkommen till Lönnbacken utbildning!

Oavsett om Du kontaktar mig för att Du vill bli en bättre ryttare eller för att förstå matematik eller något annat skolämne bättre, är min målsättning att Du ska känna att Du blir omhändertagen på allra bästa sätt.

Jag brinner för, och lever för mina elever. Att se mina elever lyckas med något som de har kämpat för är den finaste present jag kan få. Du kan vara helt säker på, att om jag får hjälpa Dig, kommer jag att göra mitt allra bästa för att Du ska få precis den hjälp Du behöver, på det sätt just Du behöver - varje gång vi ses.

Använd gärna kontaktformuläret för bokning! Välkommen!

Jovi-o-jag-i-stalldorr.JPG

Jag och min Bon Jovi

___________________________________________________________
AKTUELLT

Nytt för i år är att jag kommer att sänka priserna för lektioner här hemma på Lönnbacken. Titta under Priser, så hittar du de olika varianter som finns. Välkommen hit!

Själv planerar jag att fortsätta nörda vidare på hästens rörelsemekanik och lära mig så mycket som möjligt. Jag har sett en stor utveckling i alla våra hästar rörelsemässigt och vill bara ha mer och mer och mer kunskap i området. Törstar efter mer kunskap både för egen, egna hästarnas och elevernas skull. Det är så intressant att kombinera min bakomliggande erfarenhet med mina fysik och biologikunskaper och få en logisk förklaring till varför hästen rör sig på ett visst sätt och hur detta då kan förbättras.

Missa inte att jag också undervisar i Matematik! Jag är utbildad för grundskolans år 4 till 9, men undervisar ofta också gymnasieelever. Välkomna med förfrågningar angående läxhjälp och privatundervisning!

Hästar och matematik är riktiga favoriter! Och, tro det eller ej, logiken i matten går att använda på hästryggen!

Sara Sjöberg

sara_SV_35x45_liten.jpg

Lärare i matematik och NO-ämnen
CR-instruktör Nivå II
Ledarutbildning för personalansvar

Elin-balanspunkt.jpg

I förklaringstagen, var är egentligen fotens balanspunkt?

rekonkret-BW-11.jpg

I förklaringstagen, matematik kan vara riktigt roligt!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in